8,8
   hodnoceno dne 25. června 2020
Zájezd byl perfektní, moc se nám s manželkou líbil, jsme moc spokojeni, že jste nám doporučili právě tento program. I když zemi dobře známe, s Vámi jsme poznali zase řadu nového. Přivítali bychom v rámci programu více volného času.

Datum pobytu: 25. června 2020

       
Cena / kvalita
       
Služby průvodce
       
Doprava a ubytování
       
Klientský servis
       
Program zájezdu
9,6
   hodnoceno dne 25. června 2020
Se zájezdem jsem byl velmi spokojený. Během zájezdu byl i dostatek času na fotografování, což oceňuji.

Datum pobytu: 25. června 2020

       
Cena / kvalita
       
Služby průvodce
       
Doprava a ubytování
       
Klientský servis
       
Program zájezdu
10,0
   hodnoceno dne 25. června 2020
Perfektní organizace zájezdu, program běžel každý den přesně dle itineráře. Průvodce velmi rychle vyřešil i pár menších potíží na cestě. Bohužel nám ale moc nevyšlo počasí.

Datum pobytu: 25. června 2020

       
Cena / kvalita
       
Služby průvodce
       
Doprava a ubytování
       
Klientský servis
       
Program zájezdu

SOLEADA

Děkujeme Vám moc za Vaši zpětnou vazbu. Programy zájezdů sestavujeme na základě dlouholetých zkušeností a vše před sezónou pečlivě ověřujeme. I když se Vám snažíme nabídnout maximum, vždy jen to, co je během cesty skutečně reálné stihnout.

9,6
   hodnoceno dne 25. června 2020
Pěkně sestavený itinerář, příjemný průvodce, dobrá parta. Dovolenou jsme si moc užili a díky Vaší CK bylo vše bez problémů a během zájezdu se nevyskytly žádné větší potíže. Drobnosti na cestě byly vždy promptně vyřešeny, díky šikovnému průvodci.

Ubytování nedosahovalo vždy předepsané úrovně, ale to jsme brali jako součást "koloritu".

Datum pobytu: 25. června 2020

       
Cena / kvalita
       
Služby průvodce
       
Doprava a ubytování
       
Klientský servis
       
Program zájezdu

SOLEADA

Za skvělou atmosféru při zájezdu bychom měli děkovat my Vám :-). Když se sejde dobrá parta, je to pro nás i naše průvodce požehnáním a práce se pak stává skutečným potěšením. Kvalitu ubytování pečlivě prověřujeme a máte-li výhrady k některému konkrétnímu ubytování, pokusíme se s hoteliérem vše vyřešit. Prosím Vás o podrobnosti na náš email. Předem děkujeme.

Garantované zájezdy podzim 2019

Nové podmínky rezervací

I přes pomalu se zlepšující situaci ohledně koronaviru vidíme, že mnozí případní zájemci o poznávací zájezdy stále váhají s přihláškou, rozhodli jsme se upravit podmínky pro nové rezervace zájezdů.

Navzdory oslabení české měny neměníme ceny zájezdů a platí ceny uvedené v katalogu Latinská Amerika 2020/21.
Pro všechny nové rezervace snižujeme výši zálohy na 25% z ceny zájezdu a poskytujeme slevu 5%.