Katalog zájezdů 2022

Vážení klienti,

novým katalogem Latinská Amerika 2022 otevíráme již osmnáctou sezónu cestovní kanceláře SOLEADA a doufáme, že i tentokrát Vám budeme moci nabídnout splnění vašich cestovatelských přání. Svět se změnil během covidové pandemie a s ním se změnilo i cestování. Po více než roční pauze se začínají otevírat země Latinské Ameriky pro turisty a víme, že mnoho z Vás se již nemůže dočkat dalších cest.

S letošním katalogem uděláme výjimku a poprvé v naší historii nebudeme vydávat tištěný katalog. Jako jste zvyklí, všechny zájezdy jsou na našem webu a katalog bude také ke stažení nebo online formátu. V letošní verzi najdete termíny zájezdů pouze na rok 2022.

Pro letošní rok jsme nepřipravili žádné novinky, naším cílem je nabízet aktuální rozsah zájezdů ve stejné kvalitě jako před pandemií. A proto připomínáme, že v minulém vydání katalogu bylo několik nových okruhů, které se bohužel z důvodu pandemie nemohly uskutečnit.

Zájezd „Kouzelná města koloniálního Mexika“. Starobylá města Zacatecas, San Luis Potosí, Guanajuato nebo Querétaro byla zbudována z bohatství pocházejícího z těžby stříbra a zlata a mnohé z nich jsou dnes na seznamu UNESCO. Město Morelia je skutečným koloniálním klenotem. Termín zájezdu je naplánovaný na období oslav Dušiček, které jsou největším svátkem Mexika. Pobyt v Mexiku zakončíme koupáním ve vyhlášeném tichomořském letovisku Puerto Vallarta.

Další lákadlem je určitě jarní termín zájezdu „Mayský okruh“, který jsme pro změnu naplánovali na období Velikonoc. Nejkrásnější oslavy velikonočního týdne se konají v koloniálním městě Antigua v Guatemale a právě zde máte možnost je vidět.

Vedle těchto novinek nadále nabízíme naše prověřené velké okruhy do Brazílie, Mexika, Peru, Kolumbie či Patagonie, které se již osmnáct let pravidelně obsazují často i ve dvou termínech ročně. U všech zájezdů nabízíme komfortní poznávací, ale zároveň i odpočinkový průběh, ke kterému přispívá příjemné a stylové ubytování v kvalitních hotelech na úrovni 3-4 hvězdiček.

Děkujeme všem našim klientům za projevenou důvěru a těšíme se na další setkání během zájezdů.

Ing. Pavel Novotný a Ing. Jan Šťastný

majitelé CK